Medlemsförmåner

Som medlem i Gröna Bilister erbjuds du rabatter hos några framsynta företag som arbetar aktivt med att minska den negativa påverkan på miljön.


Kör elbil hos elbilspoolen Move About

Gröna Bilisters medlemmar får:

  • De 3 första månaderna kostnadsfritt (utan någon bindningstid). 
  • Halva priset på medlemskapet därefter (62 kr/mån inkl moms). 
  • En gratis första körning på 2 timmar.

Allt detta får man om man anger rabattkod ’Gröna Bilister’ när man registrerar sig på www.moveabout.se

Ordinarie pris för medlemskap är 124 kr/månad hos Move About. 

Efter avstämning av medlemskap i Gröna Bilister är du nu även medlem i en bilpool som uppfyller alla miljömål och som driver den största flottan av elbilar i världen! 
Behöver du en laddbox eller laddkablar?

Ladduttag.se erbjuder Gröna Bilisters och Elbil Sveriges medlemmar rabatter och fri frakt på laddboxar och laddkablar. Ange rabattkod enl. nedan när du beställer.

Laddbox 10%, skriv "elbilsverige" i rabattrutan.

Laddkablar 10%, skriv "elbilsverige1" i rabattrutan.

Frakt ingår för medlemmarna.

Gå in på http://www.ladduttag.se/Trött på att bara höra om problemen?


Camino är magasinet som inte blundar för de tuffa miljö- och samhällsutmaningar som världen står inför. Men som tror på att lyfta fram inspirerande berättelser och positiva förebilder för att människor ska vilja engagera sig.

Nu erbjuder Camino dig som ny och gammal prenumerant att ta del av innehållet på din dator, mobil eller läsplatta direkt på caminomagasin.se. Förutom artiklarna från senaste numret får du också tillgång till ett urval av artiklar från äldre nummer.

För dig som är medlem i Gröna Bilister har du nu möjlighet att testa 3 nr för endast 149 kr (ord. pris 225 kr) och få nya numret direkt hem i brevlådan. 

Gå in på caminomagasin.se/prenumerera, välj prenumerationsalternativ »annat« och ange kod »gb13«.

FjällcykEL
Medlemmar i Gröna Bilister får 10 % rabatt på elcykelhyra i sommar. Skriv bokningskod "gröna bilister" vid onlinebokning av våra elcyklar. Kommer du dessutom i en elbil till Åre får du 20 % i rabatt. www.fjallcykel.se

 

Cykelbyrån bjuder på startavgiften, 399 kr ex moms. Ange "Grön Bilist" som rabattkod! Observera att de endast kan ta kunder i Storstockholm och Uppsala idag.
www.facebook.com/Cykelbyran
cykelbyran.se

GoCoCo erbjuder Gröna Bilisters läsare och medlemmar 20% rabatt på hela sitt sortiment.

För att utnyttja erbjudandet skriv in rabattkoden 13243 vid din betalning. Läs mer om produkterna på www.gococo.se

 

Ecocase.se köper du skal till din iPhone, iPad och iPod, i 100% bioplast från majs, med 25 kr rabatt. Ange rabattkoden MINPLANET.

 

E-lampor.se får du 10% rabatt på alla led- och lågenergilampor. Ange rabattkoden "gronabilister" i varukorgen.

Gro Play gör leksaker och spel som lär barn om miljö och hållbarhet. Alla medlemmar i Gröna Bilister får 15% på hela webbsortimentet, även redan rabatterade priser och erbjudanden. Ange bara rabattkoden "Bilist" i kassan. Att ta lära sig om miljö och hållbarhet har aldrig varit så kul och enkelt! www.groleksaker.se

 

SitSac
SitSac är en ryggsäck med inbyggd bälteskudde för barn 4-12 år. Den gör barns resor säkrare eftersom bilbälteskudden är lätt att bära med sig. Har ett skyddat fack för böcker/dator under sitsen plus avtagbar väska. Går som handbagage i flyg och fungerar även som sittkudde på bio. Som medlem i Gröna Bilister får du 10% rabatt när du köper den i nätbutiken på www.sitsac.se. När du kommer till kasssan anger du rabattkoden: gronabilister

 

Smartdriving
Rabatt på webbaserad TV-utbildning i sparsam körning. Titta när du själv vill! Uppdelat på många korta avsnitt. 25 % rabatt på ordinarie pris.

www.smartdriving.se/gronabilister

 

 

 

Ljushuvudet
100 kr rabatt på barnhjälm med ljusslinga, flick- o pojkmodell. Ordinarie pris 495 kr. Ange Gröna Bilister. www.ljushuvudet.com

 

ZETCITY erbjuder Dig som medlem 10% rabatt på Zetcity's elmopeder och elcyklar. Svensk-designade eldrivna cityfordon för vardagsbruk!

Besök vår butik eller skicka din beställning till info@zetcity.se . Ange rabattkod "Gröna Bilister" vid beställning via mail. www.zetcity.se

MyBike
Hopfällbara cyklar. Medlemmar får 5% rabatt på hela sortimentet.
www.mybike.se

Sunfleet
Fritt medlemskap i 3 månader! Gå in på www.sunfleet.com och registrera dig. Uppge Kampanjkod "gbilister-11" för att få tillgång till erbjudandet. Värde 387 kronor.

Bilpoolen.nu
Fritt medlemskap under 3 månader (ingen inskrivningsavgift och gratis medlemskap i "Bilpoolen 400"). 400 fria kilometer ingår per månad. Erbjudandets totala värde är 1670 kr. Rörliga kostnader tillkommer samt en deposition på 2500 kr som återbetalas vid uppsägning.

För att ta del av erbjudandet behöver du ange Grönabilister.

Ansöker gör du på www.bilpoolen.nu

Taxi 020 i hela landet
Rabatterade resor mot uppvisande av Taxi 020’s förmånskort. För att erhålla ditt personliga förmånskort och mer information, kontakta Mathias på Taxi 020, mathias.eriksson@taxi020.se , eller telefon, 08-632 90 17. Uppge Gröna Bilister i ämnesraden och ditt medlemsnummer.

Hertz
Hyra av miljöbilar: 490-670 kr/dygn inkl fri körsträcka och självriskreducering; 556-876 kr/helg. Moms (25 %) tillkommer. CDP-kod: 648679.
Hertz hemsida .

Europcar
Som medlem får du 10% på ordinarie priser på vardagar, ett pris som kallas "Enklare hyrbilsaffärer", och på helgerna hela 25% rabatt. Det innebär från 485:- plus moms för minsta bilen i en hel weekend - fredag morgon till måndag morgon. Prisexemplet är inklusive fri körsträcka och självriskreducering. Moms, miljö- och trafikavgift tillkommer samt självriskeliminering för den som så önskar.

Bokas med kundnummer 47862114 på www.europcar.se eller 0770-770050.

Budget.se
10 % på hyrbilar i hela Europa (inklusive Sverige!).
Gå in på deras hemsida och boka.

Car Events
Du får 20% rabatt på en halvdagsutbildning i ekokörning. Mer info Car Events hemsida.

Nordic Uhr
20 % på mjukvaran vid trimning av Saab BioPower.
Gå till hemsidan.

BSR – etanolkonverterar din bil
Du får 1000 kronor rabatt på typgodkända etanolkonverteringar. Kontakta närmaste BSR återförsäljare http://sv.bsr.se/dealers för konvertering. Visa upp ditt medlemskort vid köp.

Skruvat.se
Du får 10% på hela sortimentet. Skruvat.se erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsbildelar till Volvo, SAAB, Volkswagen. Audi, Skoda och SEAT till marknadens lägsta priser.
Uppge rabattkod "gronabilister09".

Norstedts Kartbutiken
Du får 15% rabatt vid inköp i butiken på Kungsgatan i Stockholm. Rabatten gäller i hela butiken med några få undantag som t.ex GPS produkter samt några övriga produkter. Rabatten gäller mot uppvisande av medlemskort. www.kartbutiken.se

AdLibris
Rabatt på utvalda böcker om miljö och bilism.
www.adlibris.com/gronabilister

Råd & Rön
Som medlem i Gröna Bilister får du 2 extra nummer när du tecknar en helårsprenumeration med 10 nummer + tillgång till webbplatsen. Gå in på www.radron.se/miljobil

Effekt är ett samhällsmagasin med fokus på klimat- och hållbarhetsfrågor. Tidningen kommer ut sex gånger om året och innehåller bl.a. nyheter och fördjupningar, debatt och kultur, matlagning och odlingsråd.

Effekt erbjuder dig två provnummer för 99 kronor (ordinarie pris för tre provnummer är 180 kronor). Skicka ett mejl till erbjudande@effektmagasin.se med namn, adress, e-post och telefonnummer och ange erbjudandekoden GRÖNBIL-RABATT i ämnesraden, så får du ett nytt nummer i brevlådan inom kort. Har du frågor? Kontakta Effekt på prenumeration@effektmagasin.se .

EKOLOGISKA T-SHIRTS
EKOLOGISKA T-SHIRTS är butiken där du hittar schyssta eko och vintage t-shirts med tryck i olika stilar. Snygg design och hållbarhet i skön kombination. Vi vågar påstå att vi har det bästa utbudet av ekologiska t-shirts på nätet, dessutom alltid fri frakt!

Som medlem i Gröna Bilister får du 10% rabatt på alla t-shirts.
Rabattkod:GRÖNABILISTER
ekologiskatshirts.se 

 

EkoLeko - www.ekoleko.se
Samtliga leksaker i webbutiken EkoLeko är helt giftfria och miljövänliga. De är också innovativa och roliga att leka med, som helikoptern som drivs av solceller och byggbitar av majs. Exklusivt för Gröna Bilister bjuder vi på en present. Välj mellan en grön bil i trä, en penna med fyrfärgsstift eller ett gratulationskort av fårspillning. Uppge ditt medlemsnummer, val av present och "Gröna Bilister" i rutan för kommentarer i kassan.

Adisgladis
Du får 10% på samtliga Hymini-produkter + tillbehör. www.adisgladis.se  Rabattkod: Power

Ekokul - www.ekokul.se  
Ekokul erbjuder Gröna Bilisters medlemmar/prenumeranter 10 procents rabatt på hela vårt sortiment av unika leksaker. Ange rabattkoden BILIST när du kommer till kassan.

 


Vill ditt företag också erbjuda våra medlemmar rabatter och förmåner? Vi godkänner bara produkter som innebär en minskad miljöpåverkan jämfört med alternativen. Kontakta info@gronabilister.se eller ring 018-320 220 för mer information. 

Relaterat material
Min sida - så funkar det
Hur vet jag om jag betalat min faktura? Hur uppdaterar jag mina adressuppgifter? Vart finns mina medlemsrabatter? Nedan får du sva......

Medlemskap
Gröna Bilister har endast privatpersoner som medlemmar. I medlemskapet ingår en prenumeration på tidningen Trafik & Miljö, en exkl......

Butik
Här kan du beställa böcker och annat material...

6/6: MUU Sverige! Varför tanka för 16 kronor litern när du kan tanka biogas för 12,73 kronor!
Lagom till introduktionen till den nya bonus malus-systemet den 1 juli som ger gasbilar en bonus på 10.000 kronor kan du redan ida......

Integritetspolicy
I denna integritetspolicy hittar du övergripande information om hur Gröna BIlister hanterar personuppgifter enligt gällande lagsti......

Nyhetsbrevet
Vill du få koll på vad som händer i omställningen till en fossilfri transportsektor? Prenumerera på vårt nyhetsbrev! Vi sprider in......

Samarbetspartners
Läs mer om våra fantastiska samarbetspartners som på olika sätt verkar för hållbar mobilitet! ...