Begäran om samtycke TILL BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Tack för att du vill prenumerera på Trafik & Miljö digitala version.

Trafik & Miljö’s digitala version är en produkt som är gjord och levereras av Trafik & Miljö, som ges ut av Gröna Bilister (GB). För att prenumerera på Trafik & Miljö genom Appstore registreras en viss information om dig själv, till exempel ditt namn, e-post etc.För Trafik & Miljö är det viktigt att veta vilka våra läsare är. Information om läsare används för att förbättra vår tidning och ev. tjänster. När det gäller marknadsföring, kommer du alltid ha möjlighet att när som helst välja bort.Baserat på vad som anges i föregående stycke skulle Trafik & Miljö med detta för att få ditt samtycke för följande uppgifter:Namn
E-post

postnummerGB ansvarar för den information vi har om dig. Det innebär att vi är bundna av de skyldigheter som anges i den svenska personuppgiftslagen.

Informationen kommer inte att lämnas ut till någon tredje part utan ditt medgivande. Detta utesluter inte GB kan använda databehandling, dvs en tredje part som behandlar uppgifter på uppdrag av GB.

Du kan alltid kontakta GB för att veta hur vi behandlar dina personuppgifter. Du kan också kontakta oss för att korrigera eller komplettera den information vi har om dig.

Om du har några frågor vänligen kontakta oss på: info@gronabilister.seGröna Bilister

Relaterat material